Издирването на 21-годишното момиче от столичния квартал Ботунец продължава. Ива Георгиева

...
Издирването на 21-годишното момиче от столичния квартал Ботунец продължава. Ива Георгиева
Коментари Харесай

Майката на изчезналото момиче от София: Искаме просто да знаем дали е жива

Издирването на 21-годишното момиче от столичния квартал " Ботунец " продължава. Ива Георгиева е в неопределеност от 30 януари. Припомняме, че тя е от столичния квартал " Ботунец “. Нейните родители са говорили с нея по телефона за последно в понеделник преди обяд, а по-късно от момичето няма диря. 

" Станахме, отидохме на работа и ги оставихме у дома. В 11:30 часа разговаряхме и това е последният диалог, който сме провели. Прибираме се от работа и ѝ звъним да ни помогне с продуктите, не подвига. Тя не закъснява, постоянно се обажда. Няма кой знае какъв брой приятелки.

Цяла нощ синът ми я търси в целия квартал. Обърнахме се сутринта към полицията и я обявихме за търсене. Нямаме визия дали я избягала, дали някой ѝ се е обадил. Някой в случай че я види, дано да ни се обади. Искаме просто да знаем дали е жива “, сподели пред bTV Татяна Георгиева, майка на Ива. 

Родителите приканват, в случай че някой забележи 21-годишната Ива Георгиева, да се свърже с полицията или с тях. Момичето е облечено с черно късо яке и спортни маратонки  " Адидас “. Не е ясно дали е с спортен екип, или с дънки. Няма персонални документи и пари в себе си.

От понеделник родителите на Ива непрекъснато се пробват да се свържат с нея по телефона, а брат й я търси и преглежда камерите в квартала. От вторник обаче телефонът на момичето е изключен. 

" Телефонът е изключен и всякаква вяра сме изгубили. От вторник следобяд към този момент не е включен. Постоянно звъним. Нямаме визия за какво я няма. Ако някой я види или разбере нещо, да се обърне към полицията или към нас, доста апелирам “, прикани майката на момичето. 

Приятелка на изчезналото момиче е споделила, че няма визия къде е. По думите на бащата Ива не върви по питейни заведения и заведения и е свито дете. Не е споделяла някакви терзания или проблеми.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР